AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina yıkılırken görmek

Kahve falında bina yıkılırken görmek

Kahve falında bina yıkılırken görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Kahve falında bina yıkılırken gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında binanın yıkılmasını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında binayı yıkılırken görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına yorulur.

Kahve falında bina yıkılması görmek gururlu bir hayat süreceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bina yıkılmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkılacak bina görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir