AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri bina görmek

Kahve falında askeri bina görmek

Kahve falında askeri bina görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, süzüleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri bina gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında askeri binaya girmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında askeri bina görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri jet görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Kahve falında askeri rütbe takmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri cezaevine girmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında askerin ağladığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında askeri silahla görmek kişinin her türlü zenginliğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında düşman askerinden kaçmak çok büyük çaba sarf edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir