AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehre yerleşmek

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, hayatının düzene gireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir eve yerleşmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Kahve falında başka eve yerleşmek bir anda yokluğa düşüleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir ülkeye yerleşmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında üniversiteye yerleşmek aksiliklerin son bulacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni eve yerleşmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otele yerleşmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eve yerleşmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir