AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehre girmek

Kahve falında şehre girmek

Kahve falında şehre girmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında şehre girmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında uzak şehre girmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilmediği bir şehre girmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında şehre girmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük şehre girmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında uzak bir şehre girmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında mardin şehrini görmek tüm kederinin uçup gideceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında bilmediğin bir şehre gitmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir