AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmeden oruç bozduğunu görmek

Kahve falında bilmeden oruç bozduğunu görmek

Kahve falında bilmeden oruç bozduğunu görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında bilmeden oruç bozduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında su içerek oruç bozmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu bozmak çok iyi bir duruma geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına inanılır.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında orucu bozmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin oruç bozduğunu görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzümle oruç bozmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bilmeyerek oruç bozmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir