AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içerek oruç bozmak

Kahve falında su içerek oruç bozmak

Kahve falında su içerek oruç bozmak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içerek oruç bozmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Kahve falında su içerek oruç bozmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istemeden oruç bozmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu bozmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında unutarak orucunu bozduğunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalettir.

Kahve falında oruç tutmak ve bozmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir