AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu bozmak

Kahve falında oruçlu bozmak

Kahve falında oruçlu bozmak art niyetli kimselere rastlayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, her istediğini elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu bozmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Kahve falında birinin oruç bozduğunu görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında bile bile oruç bozmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sürekli oruç bozduğunu görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak sevip saydığı bir birey olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında unutarak orucunu bozmak içine düşen fesada yeniliceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında vakitsiz oruç bozmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç bozduğunu görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orucu içkiyle bozmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir