AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmeyerek oruç bozmak

Kahve falında bilmeyerek oruç bozmak

Kahve falında bilmeyerek oruç bozmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalet eder.

Kahve falında bilmeyerek oruç bozmak gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında yanlislikla orucu bozmak kişinin can derdine düşeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilmeden orucu bozmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bile bile oruç bozmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bilerek oruç bozmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet etmektedir.

Kahve falında içkiyle oruç bozmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruç bozduğunu görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orucunu bozduğunu görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir