AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmeden insan eti yemek

Kahve falında bilmeden insan eti yemek

Kahve falında bilmeden insan eti yemek tüm beklentilerini yerine getireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında bilmeden insan eti yemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında insan kesip etini yemek küs kimselerin barışacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanın etini yemek iş sahibi olunacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında ölü insan eti yemek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan etini yemek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında bilmeden insan eti yemek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş insan eti yemek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ insan eti yemek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insanın etini yemek hasretin ve özlemin biteceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir