AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın etini yemek

Kahve falında insanın etini yemek

Kahve falında insanın etini yemek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına tabir olunur.

Kahve falında insanın etini yemek gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında bir insanın etini yemek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen insanın etini yemek daha iyi anlaşır olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ insan eti yemek çıkılan yolculukların şans getireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş insan eti yemek yaşamının uzun olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına inanılır.

Kahve falında insan eti yemek kusmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında insan eti pişirip yemek kariyer sahibi olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş insan eti yemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilmeden insan eti yemek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir