AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmeden içki içmek

Kahve falında bilmeden içki içmek

Kahve falında bilmeden içki içmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, olumsuz haberler alacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bilmeden içki içmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Kahve falında bilmeyerek içki içmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı içki içmek onların başarıları ile övüneceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ilk defa içki içmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında alkollü içki içmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişeyle içki içmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına delalet eder.

Kahve falında barda içki içmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istemeden içki içmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir