AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan bir dere görmek

Kahve falında akan bir dere görmek

Kahve falında akan bir dere görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan bir dere gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında akan derede balık görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan bir dere görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi akan dere görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında akan dereler görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan derede yüzmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında az akan dere görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil akan dere görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir