AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarda çalışmak

Kahve falında bilgisayarda çalışmak

Kahve falında bilgisayarda çalışmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda çalışmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Kahve falında bilgisayarda çalışmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kaybetmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulur.

Kahve falında bilgisayarda müzik dinlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar oynadığını görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bilgisayar almak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar taşımak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir