AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek

Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek

Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, rızkın kesilmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ak sakallı ihtiyar gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallı ihtiyar görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı ihtiyar kadın görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ihtiyar kadına yardım etmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir