AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dedemi görmek

Kahve falında kendi dedemi görmek

Kahve falında kendi dedemi görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi dedemi gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Kahve falında dede anneanne görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedemin elini öpmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedemi ağlarken görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş olan dedemi görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işarettir.

Kahve falında dedeye sarılıp ağlamak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında dedesini ağlarken görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı dede görmek hararetli olayların meydana geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir