AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek

Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek

Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında ihtiyar eli öpmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar elini öpmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında genç birini ihtiyar görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında ihtiyara yardım etmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir ihtiyar görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı ihtiyar adam görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir