AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidonda turşu görmek

Kahve falında bidonda turşu görmek

Kahve falında bidonda turşu görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bidonda turşu gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Kahve falında bidonda turşu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında turşu dolu bidon görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turşu bidonları görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş su bidonu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında benzin bidon görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bidona benzin doldurmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bidonla süt görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bidonla su almak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, güzel işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir