AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklarla kavga etmek

Kahve falında bıçaklarla kavga etmek

Kahve falında bıçaklarla kavga etmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçaklarla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında bıçaklarla kavga etmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kavgada bıçaklanmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle bıçakla kavga etmek hak yemeyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bıçaklı kavga etmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak kavgası görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla kavga görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir