AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgada bıçaklanmak

Kahve falında kavgada bıçaklanmak

Kahve falında kavgada bıçaklanmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, helal rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavgada bıçaklanmak gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bıçak kavga etmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bıçak kavgası görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bıçaklı kavga etmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kavga görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek bıçak görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle bıçakla kavga etmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir