AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla olmak

Kahve falında abla olmak

Kahve falında abla olmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, haram mal yiyip içeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalettir.

Kahve falında abla olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında ablanın kaybolduğunu görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ablayı hasta görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında ablanı ölmüş görmek kendi işine sahip olacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abla ve çocuğunu görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında ablasıyla konuşmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ablasının öğretmen olduğunu görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının gelin olduğunu görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ablayı ağlarken görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir