AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla ve çocuğunu görmek

Kahve falında abla ve çocuğunu görmek

Kahve falında abla ve çocuğunu görmek çevresinin genişleyeceğine, kazancının yerine gelmesine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abla ve çocuğunu gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ablanın çocuğu olduğunu görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ablasının çocuğunu görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işarettir.

Kahve falında abla ve çocuğunu görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasının çocuğunun olduğunu görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ablasını ölmüş görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını gelin görmek kısmetinin açılacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında ablasını ve eniştesini görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abla ve enişte görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir