AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak toplamak

Kahve falında bıçak toplamak

Kahve falında bıçak toplamak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak toplamak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Kahve falında bıçak toplamak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında çatal bıçak toplamak yoğun stres altında kalacağına, ayrılanların birleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden bıçak toplamak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında silah bıçak görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın tarafından bıçaklanmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçağı toprağa saplamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak sapı görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir