AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey satmak

Kahve falında birşey satmak

Kahve falında birşey satmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birşey satmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili ya da yanlış iletişim veya yanlış anlaşılmalara bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında saat satmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında eşyaları satmak imkanlarının genişleyeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon satmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında dükkan satmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon satmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum satmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Kahve falında kum satmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı satmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir