AnaSayfa / Genel / Kahve falında saldırıya uğramak

Kahve falında saldırıya uğramak

Kahve falında saldırıya uğramak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, başarılarının tadına varacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz köpek saldırısına uğramak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında dana saldırısına uğramak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarasa saldırısına uğramak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böcek saldırısına uğramak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından saldırıya uğramak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında at saldırısına uğramak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı saldırıya uğradığını görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir