AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak bilediğini görmek

Kahve falında bıçak bilediğini görmek

Kahve falında bıçak bilediğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak bilediğini gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında bıçak bilediğini görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında araba bileti almak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında piyango bileti bulmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bilet görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında mili piyango bileti almak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında uçak bileti almak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir