AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber yedirmek

Kahve falında biber yedirmek

Kahve falında biber yedirmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulur.

Kahve falında biber yedirmek gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil biber yediğini görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış biber yediğini görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında tatlı biber yediğini görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında biber yedirmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytinyağlı biber dolması görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında çok yeşil biber görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında biber patlıcan dolması görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir