AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber yediğini görmek

Kahve falında yeşil biber yediğini görmek

Kahve falında yeşil biber yediğini görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, üzüntülerin son bulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber yediğini gördüyseniz:

  • Yoksa işleriniz olumsuz yönde etkilenecek.

Kahve falında yeşil biber yediğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber yedirmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmış biber yediğini görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı biber yediğini görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil biber çalmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil top biber görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir