AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağlı biber dolması görmek

Kahve falında zeytinyağlı biber dolması görmek

Kahve falında zeytinyağlı biber dolması görmek verilen sözlerin tutulacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında zeytinyağlı biber dolması gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Kahve falında zeytinyağlı biber dolması görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında zeytin yağlı dolma yemek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmalık biber temizlemek dertlerinin unutulacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet eder.

Kahve falında biber dolması doldurmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolmalık biber görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında biber dolması ikram etmek torunlarına dahi yeteceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında dolma biber doldurmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber dolması yapmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir