AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, içinin rahatlayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek zahmet veren işlerin artacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi aileyle tanıştırmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini ailesiyle tanıştırmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle aileni tanıştırmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir