AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile tanıştırmak

Kahve falında aile tanıştırmak

Kahve falında aile tanıştırmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile tanıştırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Kahve falında sevdiği kızı ailesiyle tanıştırmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ailesiyle tanıştığını görmek geçim derdinin kalmayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini ailesiyle tanıştırmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini aileyle tanıştırmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir