AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinin ters gideceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulur.

Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura tabir olunur.

Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ailece yolculuk yapmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aileyle tatile çıkmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla yolculuğa çıkmak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yolculuğa çıkmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ailecek yolculuğa çıkmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında otobüs yolculuğa çıkmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir