AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yolculuğa çıkmak

Kahve falında bir yolculuğa çıkmak

Kahve falında bir yolculuğa çıkmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında bir yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle yolculuğa çıkmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakla yolculuğa çıkmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek hayırlı bir yola girileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuğa çıkmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında hac yolculuğuna çıkmak hastalığın biteceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle yolculuğa çıkmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir