AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla yolculuğa çıkmak

Kahve falında arkadaşınla yolculuğa çıkmak

Kahve falında arkadaşınla yolculuğa çıkmak kazancın gittikçe artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuğa çıkmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla yolculuğa çıkmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek inanılır.

Kahve falında yolculuğa çıkmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçak yolculuğuna çıkmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yolculuğa çıkmak fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valizle yolculuğa çıkmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir