AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yere gideceğini görmek

Kahve falında bi yere gideceğini görmek

Kahve falında bi yere gideceğini görmek yardımının olacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında bi yere gideceğini gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır.

Kahve falında akrabalarla bir yere gitmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında topluca bir yere gitmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir yere gitmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla bir yere gitmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle bi yere gitmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gideceği yeri aramak hayatının güzelliklerle dolacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak bir yere gitmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir