AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailesine kavuşmak

Kahve falında ailesine kavuşmak

Kahve falında ailesine kavuşmak kendi çok iyi hissedeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ailesine kavuşmak gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında ailesine kavuşmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kıza kavuşmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisine kavuşmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine alamet eder.

Kahve falında aşkına kavuşmak elindekileri de alıp götüreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinize kavuşmak yapılan işte yalnız kalınacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye kavuşmak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kavuşmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arzuya kavuşmak ister istemez başının belaya gireceğine, iflas edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir