Kahve falında anneye kavuşmak

Kahve falında anneye kavuşmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye kavuşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Kahve falında anneye kavuşmak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insana kavuşmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavuşmak kazancında bereketin artacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birine kavuşmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında aşkına kavuşmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailesine kavuşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, talihinizin artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına kavuşmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğe kavuşmak işleri yoluna sokacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir