AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinize kavuşmak

Kahve falında sevdiğinize kavuşmak

Kahve falında sevdiğinize kavuşmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinize kavuşmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişiye kavuşmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kavuşmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insana kavuşmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin birine kavuşmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adama kavuşmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğe kavuşmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinize kavuşmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir