AnaSayfa / Genel / Kahve falında arzuya kavuşmak

Kahve falında arzuya kavuşmak

Kahve falında arzuya kavuşmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arzuya kavuşmak gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında arzuya kavuşmak iyi zamanlar geçireceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arzu ismi görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arzu duymak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında arzulu öpüşmek büyüyeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arzu görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında arzu etmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında babaya kavuşmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir