AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz zarf vermek

Kahve falında beyaz zarf vermek

Kahve falında beyaz zarf vermek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz zarf vermek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında beyaz zarflar görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz zarf içinde para görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf içinde para almak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde beyaz zarf görmek maddi zararının giderileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden beyaz zarf almak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz zarfta para almak edilen duaların kabul edileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz zarf görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir