AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yufka görmek

Kahve falında beyaz yufka görmek

Kahve falında beyaz yufka görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yufka gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz yufka görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yufka ekmek görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, zinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yufka yapmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık yufka görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında yufka açan birini görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yufka istemek sevilen birinin geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yufka açarken görmek çok hayırlı günler görüleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işarettir.

Kahve falında yufka ekmek açmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir