AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka istemek

Kahve falında yufka istemek

Kahve falında yufka istemek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufka istemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında yufka istemek siparişlerinin çoğalacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş yufka ekmek görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında hazır yufka görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yufka kırıntısı görmek zor durumlarda kalacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka yediğini görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında yufka ekmek satın almak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur yufka görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir