AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yelek almak

Kahve falında beyaz yelek almak

Kahve falında beyaz yelek almak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, asla yüksünmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yelek almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yelek almak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yelek örmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yelek görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Kahve falında yün yelek giymek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yelek giydirmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir