AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma dükkanı görmek

Kahve falında yazma dükkanı görmek

Kahve falında yazma dükkanı görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ekmeğinin azalacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazma dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme veya işlerde yapısal değişikliklere gidilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında yazma dükkanı görmek daima secde ve şükür edeceğine, bol muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yazma görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında yazı yazmaya çalışmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yazma görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yazma almak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Kahve falında pullu yazma görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi yazma almak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bordo yazma görmek çok büyük atılımlar yapacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir