AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta oturmak

Kahve falında yatakta oturmak

Kahve falında yatakta oturmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta oturmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Kahve falında sevgiliyle yatakta oturmak canının sıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak büyük bir makama geleceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak üzerine oturmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta oturmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında yatak üstünde oturmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa oturmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, kız çocuğunun olacağına işaret eder.

Kahve falında yatak üzerinde oturmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta oturduğunu görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir