AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah güvercin görmek

Kahve falında siyah güvercin görmek

Kahve falında siyah güvercin görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah güvercin gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Kahve falında siyah güvercin görmek fesat kimselerin çıkacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve beyaz güvercin görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü siyah güvercin görmek kendisine olan güveninin azalacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yavru güvercin görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz siyah güvercin görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah güvercin öldürmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir