AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz üzüm koparıp yemek

Kahve falında beyaz üzüm koparıp yemek

Kahve falında beyaz üzüm koparıp yemek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz üzüm koparıp yemek gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Kahve falında beyaz üzüm yemek görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm yemek kendisini işine veremeyeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz üzüm yemek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz üzüm koparıp yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yaş beyaz üzüm yemek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz üzüm toplamak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek kederinin dağılacağına, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir