AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak fare görmek

Kahve falında ufak fare görmek

Kahve falında ufak fare görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ufak fare gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Kahve falında ufak fare görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ufak fare görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ufak taşlar görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ufak balık görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında ufak para görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ufak böcek görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ufak insan görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir