AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak para görmek

Kahve falında ufak para görmek

Kahve falında ufak para görmek hayatın fal sahibine güleceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ufak para gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Kahve falında ufak para görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ufak fare görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ufak ateş görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ufak su dökmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet eder.

Kahve falında ufak kurt görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ufak yangın görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir