AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz uçağa binmek

Kahve falında beyaz uçağa binmek

Kahve falında beyaz uçağa binmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz uçağa binmek gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında beyaz uçağa binmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle uçağa binmek afiyette olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış uçağa binmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında uçağa son anda binmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek için uçağa binmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçağa binmek kaçırmak sorunlu bir döneme gireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağa binmekten vazgeçmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük uçağa binmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir