AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tüller görmek

Kahve falında beyaz tüller görmek

Kahve falında beyaz tüller görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, tecrübe sahibi olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, günah işlemekten korunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tüller gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Kahve falında beyaz tül dikmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tül etek giymek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, büyük takdir toplanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tül perde görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tül takmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde almak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir